26.02.2014

Brevik Vel priser 2013

BREVIKSPRISEN 2013
Har gått til Brevik Sjømannsforening

Sjømannsforeningen har gjennom år markedsført Brevik langt utover bygrensene. Med sin Baccalaofestival hvert år har de dratt mer enn 15000 mennesker til byen og satt Brevik skikkelig på Norgeskartet da det kommer mennesker fra hele landet, nettopp for denne festivalen. Det skal også legges til sitt engasjement med å lære bort sjømannskunnskapene til flere hundre mennesker hvert år med sertifiseringer som båtførerprøven. Vi skal selvsagt også legge til det lokale engasjementet på flere områder som er et stort bidrag, ikke bare å sette Brevik på kartet, men også gjør byen til den trivselsbyen den er.  Sjømannsforeningen er en riktig verdig vinner av Breviksprisen.

ILDSJELPRISEN 2013
Har gått til Elisabeth Kirkenes

Prisen tildeles Elisabeth for sitt store engasjement i Historielag og garasjesalg. Bla garasjesalget er med på markedsføre Brevik utover bygrensene og samler flere tusen mennesker hvert år. Elisabeth er også engasjert i bevaringen av de gamle bygninger i byen og er veldig opptatt i å ta vare på byen.
Elisabeth er ikke den som liker å stikke seg frem og liker best og ligge litt i bakgrunnen og administrere. Men om man kikker litt nærmere på flere av de arrangementer som er i byen, så er det nettopp Elisabeth som står for markedsføring, administrering og er den som holder i trådene. Med Ildsjelprisen så håper Brevik Vel å få løftet Elisabeth velfortjent frem, og håper det inspirerer til også fremtidig engasjement i Brevik. Brevik by trenger ildsjeler som Elisabeth Kirkenes.

HAGEPRISEN 2013
Har gått til Havnegata 4 og Anne Lise Førli

Den den alltid velstelte hagen kler det flotte «gamle» huset. Uansett når på året man går forbi viser det at her bor det folk med grønne fingre. Hagen er utrolig frodig på sommeren med mange forskjellige blomster. Et av kriteriene for å få hageprisen er at hagen ligger slik til at den vises frem til glede for alle som går forbi. Haven i Havnegata 4 er med på å fremheve Brevik sin naturlige skjønnhet og gjør byen til enda en mer attraktiv by å besøke og bo i. Havnagata 4 er en svært verdig vinner av hageprisen 2013.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar